Ιστορίες επιτυχίας του Καλύτερα Μαζί – από τα μέλη μας

Έχετε ξεπεράσει το παρελθόν, σας λείπει η συντροφικότητα κι έχετε ξαναμπεί στο μονοπάτι των γνωριμιών. Τότε πιθανότατα θα αναρωτιέστε αν το online dating μέσω του Καλύτερα Μαζί σας ταιριάζει και ποιες να είναι οι πιθανότητες επιτυχίας;

Οι ιστορίες επιτυχίας των άλλων δεν είναι το παν, γιατί πολλά εξαρτώνται και από τις δικές σας προσπάθειες και τον χαρακτήρα σας. Επιπλέον, όλοι κουβαλάμε ήδη κάποια βάρη οπότε το ερώτημα είναι ποιος θέλει να τα κουβαλήσει μαζί σας.

Πάντως εάν είστε πρόθυμοι να επικοινωνήσετε ανοιχτά και να είστε ο εαυτός σας, έχετε μια μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας.

Διαβάστε εδώ μερικές αντιδράσεις από πρώην μέλη μας που βρήκαν τον νέο τους σύντροφο μέσω του Καλύτερα Μαζί. Μην αμφιβάλλετε για το άν αυτές οι ιστορίες επιτυχίας είναι αληθινές και αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν βρει πραγματικά έναν σοβαρό σύντροφο. Διατηρούμε τα στοιχεία τους στο αρχείο μας, αλλά φυσικά δεν τα δημοσιεύουμε εδώ.

Γεια σε όλους! Eίχα προσπαθήσει να βρω σύντροφο μέσω dating site στο παρελθόν κι είχα απογοητευτεί, αλλά το Καλύτερα Μαζί πραγματικά ξεχωρίζει! Σοβαρά άτομα, κανένα χυδαίο μήνυμα, δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Πρόσφατα γνώρισα έναν αξιόλογο άνθρωπο εδώ, για το οποίο είμαι πραγματικά ευγνώμων.
Είναι ακόμα νωρίς, αλλά περνάμε πολύ όμορφα, και είμαστε τόσο χαρούμενοι! Κανείς απ’ τους δυο μας δεν πίστευε ότι θα ταιριάζαμε τόσο με κάποιον που θα γνωρίζαμε σε σάιτ γνωριμιών! Ευχαριστώ για όλα και συγχαρητήρια για το έργο σας!
-Άννα

Βρήκατε τον/τη σύντροφό σας μέσω της σελίδας γνωριμιών μας; Ανυπομονούμε να μας στείλετε την ιστορία σας. Ποιος ξέρει, η ιστορία σας μπορεί να πείσει άλλους singles που εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για το online dating και για το ότι μπορούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους!

Γιατί μαζί μπορούμε!

Η ΙΔΕΑ
Το Καλύτερα Μαζί δεν είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών όπως πολλές που κυκλοφορούν.
Είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να αισθάνεστε ότι είστε μέλη μιας ομάδας που έχει ως
στόχο να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια σοβαρή και ξεχωριστή σχέση.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
+(30) 697 55 36 669

Γράψτε μας ένα mail στο: info@kaliteramazi.gr

Εγγραφη στο Καλυτερα Μαζι

Περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού, άνδρες, γυναίκες, δε βρίσκεται σε σχέση. Άρα είναι πολύ πιθανό να βρεις κι εσύ, που το επιθυμείς, το ταίρι που ονειρεύεσαι.

Εγγραφή τώρα

• Developed by Καλύτερα Μαζί © 2023  •