Προτερήματα του (online) dating μετά τα 40

Συμφωνούμε, ήταν μάλλον πιο εύκολο να γνωρίσετε άλλα άτομα στα 20, ή στα 30 και τώρα στα 40, 50 ή 60+ λίγο δυσκολότερο. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν 8 προτερήματα του (online) dating μετά τα 40, τα οποία σας θέτουν σε ευνοϊκή θέση! Πάμε να τα δούμε!

  1. Υπάρχει μεγαλύτερη προσμονή για ρομαντισμό, κι απ’ τις δύο πλευρές συνήθως. Αυτό μπορεί να κρατήσει απ’ το πρώτο ραντεβού μέχρι και το τέλος της σχέσης, είτε αυτή διαρκέσει ένα μήνα, είτε 30 χρόνια. Όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε ιδιαίτεροι και αγαπητοί!
  2. Θα νιώθεις πιο γεμάτος/γεμάτη ζωντάνια! Τι καλύτερο απ’ το να μοιράζεσαι όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του επιτυχημένου ραντεβού σου με την παρέα σου; Τι καλύτερο απ’ το να σκέφτεσαι συνεχώς αυτό το ιδιαίτερο άτομο με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο προσωπό σου;
  3. Θα ανακαλύψεις νέα μέρη και ενδιαφέροντα. Σε αυτή την ηλικία, singles που έχουν παιδιά, δεν έχουν τόσες ευθύνες αφού αυτά έχουν μεγαλώσει. Με το καινούριο σου ταίρι, μπορείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, ή και να.. εξερευνήσετε τον κόσμο!
  4. Θα περάσετε πολύ καλά! Είναι ωραίο να κάνεις ασυνήθιστα πράγματα με άλλους ανθρώπους, γι’ αυτό το dating μετά τα 40 έχει πλάκα! Το ραντεβού σου δεν γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία σου, γι’ αυτό μπορεί να διασκεδάσει με κάποιες συνήθειές ή προτιμήσεις σου!
  5. Και οι δύο είστε ώριμοι άνθρωποι. Άρα υπάρχουν χαμηλότερες απαιτήσεις και λιγότερο άγχος. Πολλοί από εμάς δεν έχουμε την ανάγκη, ή δεν θέλουμε να αλλάξουμε για κάποιον ή να ανταπεξέλθουμε σε παράλογες απαιτήσεις όσο μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε.
  6. Η αναβίωση της νεότητας εντυπωσιάζει φίλους και εχθρούς. Θα φέρεστε και θα φαίνεστε σαν νέοι, κάτι που είναι εντυπωσιακό, και αναζωογονητικό!
  7. Υπάρχει λιγότερος χρόνος για δυσαρέστηση. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε, δεν μας ενοχλεί τόσο πολύ σε αυτή την ηλικία. Προσπαθούμε να θυμόμαστε ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, ώστε να μην παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά. Όταν κάποιος λέει ή κάνει κάτι που είναι λίγο εκνευριστικό, έχουμε την ωριμότητα και τη σοφία να επιδιώξουμε την κατανόηση αντί για τη διόρθωση.
  8. Δεν έχετε τίποτα να αποδείξετε. Μπορούμε να απολαύσουμε τη φιλία ή το ρομαντισμό για όσο διαρκεί, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε ή να απολογούμαστε για τις επιλογές μας.  Τις περισσότερες φορές έχουμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε ειρήνη με τον εαυτό μας και να μην εστιάζουμε στις λιγότερο θετικές πτυχές της ζωής μας.

Λοιπόν, ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σου απέδειξε ότι το (online) dating μετά τα 40 έχει πολλά θετικά και να είσαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος/η για αυτό το καινούριο βήμα. Τα καλύτερα έρχονται!

Μη διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο με τυχόν σκέψεις, απορίες ή προτερήματα που ίσως παραλείψαμε!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Η ΙΔΕΑ
Το Καλύτερα Μαζί δεν είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών όπως πολλές που κυκλοφορούν.
Είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να αισθάνεστε ότι είστε μέλη μιας ομάδας που έχει ως
στόχο να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια σοβαρή και ξεχωριστή σχέση.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
+(30) 697 55 36 669

Γράψτε μας ένα mail στο: info@kaliteramazi.gr

Εγγραφη στο Καλυτερα Μαζι

Περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού, άνδρες, γυναίκες, δε βρίσκεται σε σχέση. Άρα είναι πολύ πιθανό να βρεις κι εσύ, που το επιθυμείς, το ταίρι που ονειρεύεσαι.

Εγγραφή τώρα

• Developed by Καλύτερα Μαζί © 2023  •