Πώς να εμπλουτίσετε το προφίλ σας για καλύτερο ταίριασμα

Για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τον/την ιδανικό σύντροφο, αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο σάιτ, εμπλουτίστε το προφιλ σας το συντομότερο δυνατό. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς.

Πάντοτε πριν απο ένα πρώτο ραντεβού, υπάρχει μια πρώτη εντύπωση. Το προφίλ σας στο Καλύτερα Μαζί είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε! Και πέρα απο τις καλύτερές σας φωτογραφίες, είναι επίσης σημαντικό να αναδείξετε την προσωπικότητά και τα ενδιαφέροντα σας, τα οποία θα προσελκύσουν το κατάλληλο άτομο.

Στο κυρίως μενού, πάνω δεξιά, πατήστε εκεί που λέει “Το Προφίλ μου”. Μετά πατήστε στο edit (επεξεργασία). Εκεί θα βρείτε τρεις επιλογές: Σχετικές Πληροφορίες, Η Προσωπικότητά μου και Οι Προτιμήσεις μου.

Στο “Σχετικές Πληροφορίες” μπορείτε να διορθώσετε κάτι που γράψατε λάθος στην εγγραφή, και να γράψετε λίγα λόγια για εσάς. Επίσης μπορείτε να αλλάξετε τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις που έχουμε θέσει για το ταίριασμα. Στην καρτέλα που λέει “Η Προσωπικότητά μου”, μπορείτε να επιλέξετε τί σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας, και να συμπληρώσετε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Στην καρτέλα που λέει “οι Προτιμήσεις μου”, επιλέγετε τις συνήθειες και τα ενδιαφέροντά σας.

Πολύ σημαντικό είναι να βάλετε μια φωτογραφία προφίλ οπου φαίνεται καθαρά το προσωπό σας, κι ακόμα καλύτερα να βάλετε πολλαπλές φωτογραφίες (πχ ολόσωμη, πρόσωπο κλπ). Τα προφίλ χωρίς φωτογραφία θα διαγράφονται. Στην επεξεργασία προφίλ έχετε επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε και την φωτογραφία εξωφύλλου σας (cover image).

Προσπαθείτε να μην αφήνετε κενά στο προφίλ σας. Όσο περισσότερα συμπληρώσετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και να βρείτε κάποιον που πραγματικά ταιριάζετε! Μιλήστε για τα χόμπι σας και το πώς θα ήταν η ιδανική σας ημέρα!

Στο επόμενο άρθρο θα σας δώσουμε συμβουλές και παραδείγματα ουτως ώστε να εμπλουτίσετε το προφίλ σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο με τυχόν σκέψεις ή απορίες!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Η ΙΔΕΑ
Το Καλύτερα Μαζί δεν είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών όπως πολλές που κυκλοφορούν.
Είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να αισθάνεστε ότι είστε μέλη μιας ομάδας που έχει ως
στόχο να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια σοβαρή και ξεχωριστή σχέση.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
+(30) 697 55 36 669

Γράψτε μας ένα mail στο: info@kaliteramazi.gr

Εγγραφη στο Καλυτερα Μαζι

Περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού, άνδρες, γυναίκες, δε βρίσκεται σε σχέση. Άρα είναι πολύ πιθανό να βρεις κι εσύ, που το επιθυμείς, το ταίρι που ονειρεύεσαι.

Εγγραφή τώρα

• Developed by Καλύτερα Μαζί © 2023  •