5 Συμβουλές Για να Βρείτε το Ταίρι σας!

Το Καλύτερα Μαζί είναι για όλους — ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή τι ψάχνεις — και υπάρχουν αρκετά μέλη στην ιστοσελίδα μας έτοιμα να συναντηθούν! Κάθε αρχή και δύσκολη, ωστόσο! Γι’ αυτό γράψαμε 5 συμβουλές που θα κάνουν το προφίλ σου να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και θα αυξήσουν τις πιθανότητές σου να βρείς το πολυπόθητο ταίρι σου:

Συνδέσου μεταξύ 9-11 μ.μ.

Οι περισσότεροι χρήστες μας είναι ενεργοί αυτές τις ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να λάβεις ένα μήνυμα!

Γράψε μια περιγραφή που να αναδεικνύει την προσωπικότητά σου!

Τα προφίλ των μελών που περιέχουν τις λέξεις “χόμπι”, “ταξίδια”, “μουσική” και “αγάπη” λαμβάνουν τις περισσότερες αντιστοιχίσεις και μηνύματα στο Καλύτερα Μαζί. Γράψε λοιπόν για αυτό που αγαπάς και είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις την προσοχή κάποιου που αγαπά τα ίδια πράγματα.

Ψάχνεις για κάτι μακροπρόθεσμο; Γραψ’το!

Οι χρήστες που δηλώνουν ότι αναζητούν μακροχρόνιες σχέσεις έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Καλύτερα Μαζί. Επομένως, είτε αναζητάς αποκλειστικά μακροπρόθεσμες σχέσεις είτε είσαι ανοιχτός/ή σε μακροχρόνιες καθώς και σε άλλους τύπους σχέσεων, σιγουρεψου ότι το προφίλ σου το αντικατοπτρίζει αυτό.

Εάν είσαι αυθόρμητος/η – ή κουβαλάς… μια δόση τρέλας – ενημέρωσε τους άλλους!

Μην ντρέπεσαι να είσαι ειλικρινής για το ποιός/α είσαι. Οι χρήστες που περιγράφουν τους εαυτούς τους ως αυθόρμητους λαμβάνουν την περισσότερη προσοχή στο Καλύτερα Μαζί, καθώς και εκείνοι που λένε ότι κουβαλάνε μια.. δόση τρέλας! Καν’ το κι εσύ!

Απάντησε σε περισσότερες ερωτήσεις.

Όσο περισσότερες ερωτήσεις απαντάς, τόσο υψηλότερος είναι ο δείκτης αντιστοίχισης, που σημαίνει ότι θα βλέπεις με ποιον/ποια είστε συμβατοί. Οι ερωτήσεις γνωριμιών, τρόπου ζωής και ηθικής είναι οι πιο δημοφιλείς στο Καλύτερα Μαζί.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Η ΙΔΕΑ
Το Καλύτερα Μαζί δεν είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών όπως πολλές που κυκλοφορούν.
Είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να αισθάνεστε ότι είστε μέλη μιας ομάδας που έχει ως
στόχο να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια σοβαρή και ξεχωριστή σχέση.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
+(30) 697 55 36 669

Γράψτε μας ένα mail στο: info@kaliteramazi.gr

Εγγραφη στο Καλυτερα Μαζι

Περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού, άνδρες, γυναίκες, δε βρίσκεται σε σχέση. Άρα είναι πολύ πιθανό να βρεις κι εσύ, που το επιθυμείς, το ταίρι που ονειρεύεσαι.

Εγγραφή τώρα

• Developed by Καλύτερα Μαζί © 2023  •