Θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας!


Το Καλύτερα Μαζί δεν είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών όπως πολλές που κυκλοφορούν.
Είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να αισθάνεστε ότι είστε μέλη μιας ομάδας που έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια σοβαρή και ξεχωριστή σχέση.


Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από την Κάτια. Η μαμά της ήταν 72 χρονών όταν έχασε τον σύντροφό της. Ζούσε στο Βέλγιο. Η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καλή. Ένιωθε μοναξιά και βίωνε πένθος και κατάθλιψη. Έτσι η Κάτια αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Μπήκε σε μια σοβαρή βέλγικη σελίδα γνωριμιών και κάνοντας μια έρευνα βρήκε τον πιο γλυκό σύντροφο του κόσμου για τη μαμά της!

Γνωρίστηκαν και είναι πραγματικά ερωτευμένοι. Ακόμα και οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι μπορεί να υπάρχει μια τόσο όμορφη σχέση!


Επιπλέον, η Κάτια σκεφτόταν εδώ και αρκετά χρόνια να ξεκινήσει μια παρόμοια πλατφόρμα στην Ελλάδα για μεγαλύτερες ηλικίες, με πρώτο σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν την αγάπη, τη συντροφικότητα, την επικοινωνία.

Ετσι γνώρισε την Μαριάννα, που είναι web designer κι ειδικεύεται στο στήσιμο ιστοσελίδων και είπαν να ξεκινήσουν μαζί αυτό το πολύπλοκο αλλά πολύτιμο έργο!

Μετά από περίπου ένα χρόνο λειτουργίας του σαίτ προστέθηκε στην ομάδα κι η κόρη της Κάτιας, Φένια για να αναλάβει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να συντάσσει τα άρθρα του σάιτ, και να οργανώνει συναντήσεις των μελών.

Ελπίζουμε ειλικρινά να συμβάλλουμε στο να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε κι από κοντά!

Κάτια & Μαριάννα & Φένια

Και αν συμμετάσχετε στην εμπειρία;

Η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα, μόνο την πιθανότητα αγάπης…

Η ΙΔΕΑ
Το Καλύτερα Μαζί δεν είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών όπως πολλές που κυκλοφορούν.
Είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να αισθάνεστε ότι είστε μέλη μιας ομάδας που έχει ως
στόχο να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια σοβαρή και ξεχωριστή σχέση.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
+(30) 697 55 36 669

Γράψτε μας ένα mail στο: info@kaliteramazi.gr

Εγγραφη στο Καλυτερα Μαζι

Περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού, άνδρες, γυναίκες, δε βρίσκεται σε σχέση. Άρα είναι πολύ πιθανό να βρεις κι εσύ, που το επιθυμείς, το ταίρι που ονειρεύεσαι.

Εγγραφή τώρα

• Developed by Καλύτερα Μαζί © 2023  •